Indkøb og udbud
Du er her:Skip Navigation Links > Forside > OM OS > Indkøb og udbud
Sidst opdateret 16. marts 2017
Indkøb og udbud
Energinet.dk køber årligt produkter og tjenesteydelser for mere end DKK 3 milliarder. Indkøbene spænder fra store investeringer i den danske el - og gasforsyning til mindre indkøb i relation til administration og vedligehold.

Energinet.dk har aktiviteter spredt i hele Danmark, og deltager også i internationale samarbejder. Det betyder, at vi har brug for leverandører, som optræder både lokalt og med nærhed til vore stationer samt leverandører, som opererer i det globale marked for leverancer til energiforsyningen.

Leverandørrelationer
Vi ønsker at skabe forretningsrelationer med vore leverandører, som er til gavn for alle involverede parter. Derfor er et af vores mål, at størstedelen af Energinet.dk's indkøb skal foretages via leverandøraftaler.

EU-udbud
Alle vore større indkøb sendes i EU-udbud. Du kan se en liste over igangværende prækvalifikationer på www.energinet.dk/tenders. Her kan du også hente vores vejledning om, hvordan du ansøger om prækvalifikation.

Pr. 1. september 2014 indføres digitalt udbudssystem. Læs mere her.

Hvis du som leverandør er interesseret i et samarbejde med Energinet.dk, kan du kontakte os på indkob@energinet.dk. Vi har altid interesse i at høre fra nye og potentielle leverandører.

Kontakt

IndkøbSend mail
Indkøb

Læs mere


Spørgsmål

Har du konkrete faglige spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig direkte til kontaktpersonen øverst på siden.

Vores generelle kontaktinfo finder du her.