Samarbejde
Du er her:Skip Navigation Links > Forside > OM OS > Samarbejde
Sidst opdateret 19. september 2014
Samarbejde
I Energinet.dk tror vi på, at samarbejde er nøglen til morgendagens energiløsninger. Derfor indbyder vi løbende samarbejdspartnere til dialog.
Danmarks ambitiøse målsætning om at omstille vores energiforsyning til vedvarende energikilder stiller krav om nye energiløsninger og sammentænkning på tværs af energisystemer. 

I Energinet.dk tror vi på, at vi kan opnå de bedste og mest robuste løsninger, hvis vi styrker samarbejdet. Derfor arbejder vi målrettet for at styrke samarbejdet på tværs af energiselskaber og interesseorganisationer, både nationalt og internationalt. 

Samarbejdsmodel
Energinet.dk inviterer løbende interessenter med om bordet til at tegne fremtidens energisystem. Samarbejdet foregår i en række formelle og uformelle fora, der med forskellig form og formål danner rammen for dialog og inddragelse.

Energinet.dk er hver dag i kontakt med en bred vifte af interessenter, både professionelle aktører i energibranchen og mindre interesseorganisationer, der på forskellig vis bidrager med vigtig viden og nyttige inputs.

Vores samarbejdsmodel har til formål at give overblik over de forskellige samarbejdsfora, hvor der som samarbejdspartner er mulighed for at få indblik i Energinet.dk’s arbejde og indgå i dialog.


Høringsmodel
Det er Energinet.dk’s ansvar at fastsætte de overordnede tekniske og markedsmæssige rammer for el- og gassystemet i Danmark, de såkaldte markedsforskrifter, tekniske forskrifter samt ”Regler for Gastransport”. 

Som interessent har du mulighed for at komme med værdifulde inputs, når vi løbende reviderer disse forskrifter. 

Høringsmodellen beskriver i hvilke faser dine inputs giver den største værdi, og hvilken form for inputs, der ønskes til de forskellige dele af processen. Vi inviterer både ind til indledende aktørmøder, til arbejdsgrupper samt til høringer af de nye forskrifter. 

Læs mere om vores høringsmodel​​​​​

Kontakt

Hans Erik KristoffersenStrategi og Kommunikation+4523338885Send mail
Hans Erik Kristoffersen
Rasmus Thomsen IngstrupStrategi og Rammevilkår+4529494258Send mail
Rasmus Thomsen Ingstrup

Spørgsmål

Har du konkrete faglige spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig direkte til kontaktpersonen øverst på siden.

Vores generelle kontaktinfo finder du her.