Gå til hovedindhold

31. december er sidste frist for solcelleejere - find papirblanket her

Publiceret d. 31.12.2015 11.04
Information til solcelleejere:
Den 31. december 2015 er det sidste chance for de solcelleejere, der vil indsende anmodning om nettoafregning for anlæg, der er nettilsluttede.
Du kan finde mere information om solceller her og gå direkte til ansøgning og papirblanket her. (Energinet.dk holder nytårslukket i dag 31. december, så det er ikke muligt at kontakte Solcelleadministrationen på telefonen.)
 
Energinet.dk skal modtage blanketten i dag, 31.december. Emailadressen: sol@energinet.dk
 
Adresse findes nederst på hjemmesiden.
 
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.