Gå til hovedindhold

70.000 forbrugere kortvarigt uden strøm i Midtjylland

Publiceret d. 21.10.2013 07.26
Mandag morgen har borgere i Midtjylland i to omgange været uden strøm.
Klokken 8.13 blev strømmen afbrudt. Der skete en fejl i forbindelse med arbejde, som Energinet.dk er i gang med at lave i området, og derfor var ca. 20.000 borgere ved Tange uden el i ca. tre minutter.
Det var efterfølgende nødvendigt at slukke for strømmen for yderligere cirka 50.000 borgere i to minutter for at få genetableret systemet.
Efter de to kortvarige strømafbrydelser er strømmen tilbage.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.