Gå til hovedindhold

Aktørforum den 6. juni 2007

Publiceret d. 2.9.2010 10.59

Energinet.dk afholder aktørforum for nuværende og potentielle transportkunder af naturgas. Mødet den 6. juni i Ballerup danner endnu engang rammen for, at aktørerne og Energinet.dk kan diskutere specifikke emner vedrørende drift og udvikling af det danske gasmarked. Denne gang byder programmet bla. på to gæstetalere:

Anders Houmøller fra Nordpool, som vil give en status for gashandelspladser - gas hubs
og
Joachim Gewehr fra Bundesnetzagentur, som vil præsentere den nye regulering af gasmarkedet i Tyskland.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.