Gå til hovedindhold

Analyseforudsætninger 2014-2035 er nu opdateret

Publiceret d. 7.5.2014 06.56
Efter en høringsperiode er Energinet.dk nu klar med et opdateret sæt af analyseforudsætninger for perioden 2014-2035.
Energinet.dk offentligør nu opdaterede analysefordusætninger for perioden 2014-2035.
 
Det sker efter, at de foreløbige forudsætninger har været gennem en høringsperiode, hvor eksterne interessenter har kunnet komme med input til Energinet.dk.
 
Analyseforudsætningerne danner grundlag for en lang række analyser, rapporter og budgetlægningen i Energinet.dk. Blandt andet er forudsætningerne grundlag for den netop offentliggjorte miljørapport, som du finder her.
 
Alt information vedrørende Energinet.dk's analyseforudsætninger finder du på siden Analyseforudsætninger. Rapporten med analyseforudsætningerne og et regneark med de opdaterede forudsætninger finder du i højre spalte på siden Analyseforudsætninger.
Du kan også gå direkte til rapport ved at klikke her
 
Har du spørgsmål til disse er du velkommen til at kontakte
Christoffer Rasch, økonom, Systemplanlægning.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.