Gå til hovedindhold

Analyseforudsætninger 2015-2035 er nu opdateret

Publiceret d. 8.5.2015 13.05
Efter en høringsperiode er Energinet.dk nu klar med et opdateret sæt af analyseforudsætninger for perioden 2015-2035.
Energinet.dk offentliggør nu opdaterede analyseforudsætninger for perioden 2015-2035.

Det sker efter, at de foreløbige forudsætninger har været gennem en høringsperiode, hvor eksterne interessenter har haft mulighed for at komme med input til Energinet.dk.

Analyseforudsætningerne danner grundlag for en lang række analyser, rapporter og budgetlægningen i Energinet.dk. Blandt andet er forudsætningerne grundlag for den netop offentliggjorte miljørapport, som du finder her.

Al information vedrørende Energinet.dk's analyseforudsætninger finder du på siden: Analyseforudsætninger. Rapporten med analyseforudsætningerne og et regneark med de opdaterede forudsætninger finder du i højre spalte på siden Analyseforudsætninger.

Du kan også gå direkte til rapport ved at klikke her.

Har du spørgsmål til disse, er du velkommen til at kontakte
Sidsel P. Goltermann, økonom, Systemanalyse
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.