Gå til hovedindhold

Andet stormøde for kommende gaslagerkunder

Publiceret d. 2.9.2010 10.59
På Lautruphøj i Ballerup afholdt Energinet.dk Gaslager i går for anden gang møde for potentielle lagerkunder, hvor nye forretningsmæssige tiltag blev præsenteret.

Fremmødet var stort og stemningen positiv, da Energinet.dk Gaslager ved gårsdagens kundemøde præsenterede varerne på hylden i sin nye lagerbutik, som åbner officielt 1. maj. Forretningskonceptet består blandt andet i, at Energinet.dk Gaslager kører sit salg over to udbudsrunder samt tilbyder forskellige standardpakker inden for lagerprodukterne.

Interesserede kunder kan læse mere om gaslagerets forskellige produkter på www.energinet.dk under Gaslager og vurdere, hvilke ydelser der passer til deres behov. Har man spørgsmål vedrørende salg og udbudsrunder, er man velkommen til at kontakte Energinet.dk Frontoffice på telefon: 44 87 33 61 eller 44 87 33 62.

Se præsentationen her

 

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.