Gå til hovedindhold

Anlægsarbejdet ved Aggersund godt i gang

Publiceret d. 10.2.2012 12.51
Nu begynder anlægsarbejdet omkring Aggersund virkelig at syne noget. I første omgang skal der jernplader ud i hele arbejdsområdet.

Nu går vi i gang  med at forskønne området omkring Aggersund ved at fjerne højspændingsmasterne og grave kablerne ned.

Derfor er der i området omkring Aggersund i øjeblikket ved at blive lagt masser af jernplader ud. Nærmere bestemt omkring 4000 køreplader, der skal ligge på hele arbejdsarealet og de tilhørende tilkørselsveje.

Arbejdspladser på begge sider af fjorden
Fra omkring 1. marts vil der blive etableret arbejdsplads på begge sider af fjorden, den hollandske entreprenør skal have tilkørt maskiner samt arbejdsskure samt kontorskure.
Entreprenøren har lovet Energinet.dk, at der ikke vil blive støj gener i anlægsperioden,
dog vil der blive nogen transport af materialer.

Forskønnelsesarbejdet sker i forbindelse med etableringen af en ny jævnstrømsforbindelse til Norge, Skagerrak 4.

Projektet sender løbende elektroniske nyhedsbreve ud til de lodsejere, der bliver berørt af projektet, og i det seneste nyhedsbrev kan du bl.a. mere om, hvad der foregår omkring Aggersund og i Tjele. Hvis du ønsker at abonnere på nyhedsbrevet eller se tidligere nyhedsbreve, kan du klikke her.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.