Gå til hovedindhold

Baltikum medejere af Nord Pool Spot

Publiceret d. 3.4.2012 08.04
De baltiske lande bliver medejere af elbørsen Nord Pool Spot

De systemansvarlige selskaber (TSO’er) i Estland, Letland og Litauen har underskrevet et Memorandum of Understanding om at købe aktier i Europas største elbørs Nord Pool Spot, som også Energinet.dk i Danmark er medejer af. Udvidelsen af ejerkredsen i Nord Pool Spot er et vigtigt og naturligt skridt i integrationen af de baltiske og de nordiske elmarkeder.

Læs om udvidelsen af ejerkredsen her.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.