Gå til hovedindhold

Beredskabsøvelse på naturgaslageret i Lille Torup

Publiceret d. 2.9.2010 10.58

I samarbejde med Midt- og Vestjyllands Politi gennemfører Energinet.dk i dag tirsdag den 8. september mellem kl. 18:30 og ca. kl. 20:00 en beredskabsøvelse ved naturgaslageret på Rækkeborgvej 4, 9620 Aalestrup.

Midt- og Vestjyllands Politi deltager med uniformerede patruljekøretøjer, og politihjemmeværnet er også en vigtig deltager i øvelsen.

Så hvis du bemærker ekstraordinær trafik med politibiler og hjemmeværnsfolk i området i tidsrummet fra kl. 18.30 til kl. 20.00, behøver du ikke blive nervøs. Det er en øvelse.

Du kan læse mere om naturgaslageret i Lille Torup her.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.