Gå til hovedindhold

Bestilling af naturgas kan nu ske online

Publiceret d. 2.9.2010 10.59
I dag blænder Energinet.dk op for et helt nyt online kapacitetsbookingsystem.

I bookingsystemet kan kunderne blandt andet bestille transportkapacitet og balanceservice. De kan se, hvor meget kapacitet der er til rådighed på et givent tidspunkt og foretage deres daglige nomineringer. Desuden får kunderne adgang til en oversigt, der viser kundens eget forbrug.

Transportkunder får således adgang til en mængde data online, som giver dem helt nye muligheder for at handle transport.

Kunderne får adgang til det nye bookingsystem via denne hjemmeside i servicemenuen: ”Selvbetjening” øverst på siden og i starten også via to knapper på forsiden, der leder hen til selvbetjening af henholdsvis el- og gasrelaterede online funktioner.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.