Gå til hovedindhold

Borgermøder om havmølleprojekter udsat

Publiceret d. 5.5.2015 08.17
De annoncerede borgermøder om de kystnære havmølleprojekter i Smålandsfarvandet og Sejerø Bugt er udsat. Nye datoer annonceres snarest.
​Energistyrelsen, Naturstyrelsen og Energinet.dk er desværre nødt til at udsætte de planlagte borgermøder om VVM-redegørelserne (Vurdering af Virkning på Miljøet) for havmølleprojekterne i Smålandsfarvandet og Sejerø Bugt.
 
Borgermøderne, som skulle være holdt den 11. og 12. maj, har allerede været annonceret i lokale ugeaviser. Årsagen til, at borgermøderne bliver udskudt er, at VVM-redegørelserne er blevet forsinkede i forhold til det forventede tidspunkt for offentliggørelse.
 
Når VVM-redegørelserne kan offentliggøres, og borgermøderne afholdes, vil Naturstyrelsen informere de berørte lodsejere direkte. Desuden vil borgerne  og derudover nye datoer for borgermøderne blive annonceret i lokale aviser.
 
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.