Gå til hovedindhold

Brand ødelagde fire transformere

Publiceret d. 15.3.2011 12.31
En brand på en transformerstation i Aalborg blev slukket i løbet af natten til tirsdag. Fire transformere er ødelagt.

Mandagens brand på transformerstationen på Håndværkervej i Aalborg har efterladt fire ødelagte transformere. To 150/60 kilovolt-tranformere og to 60/10 kilovolt-transformere. Derudover er der sket mindre skader på en bygning.

Branden brød ud i den første transformer mandag eftermiddag kl. 15.03, hvor politi og brandvæsen blev tilkaldt.

Stationen bliver drevet af eltransmissionsselskabet N1, som oplyser, at 25.000 til 30.000 forbrugere var uden strøm i op til en halv time.

Ingen kom til skade ved branden.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.