Dele af Energinet.dk’s tag er blæst af

Publiceret d. 28.10.2013 16.09

​Cirka en tredjedel af taget på Energinet.dk’s hovedsæde i Erritsø ved Fredericia er blæst af. Stormen har revet tagplader og isolering af, og materialerne er spredt ud over et stort område, bl.a. er en del materialer fløjet ud på motorvej E-45.


Regnvand er trængt ind i bygningen, men der er endnu ikke samlet overblik over skaderne.
Kontrolrummet, hvor det danske elnet overvåges fra, er ikke ramt, og det er bemandet under stormen.


Skulle bygningen blive evakueret, kan elnettet overvåges og styres andre steder fra.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.