Gå til hovedindhold

Dele af gassystemet lukkes på grund af vedligeholdelse

Publiceret d. 2.9.2010 10.59
Det danske gassystem bliver vedligeholdt løbende, hvilket i nogle tilfælde betyder, at systemet lukkes i korte perioder.

Nedlukningen af systemet kommer ikke til at påvirke den enkelte forbruger af naturgas, men har udelukkende teknisk og kommerciel betydning.

Energinet.dk planlægger vedligeholdelse af systemet til perioder på året, hvor det forstyrrer de kommercielle aktører mindst muligt. Det er bl.a. når behovet for naturgas er lavest:

I perioden den 4. september 2006, kl. 12:00 til 9. september 2006, kl. 12:00 vil Tyra Øst være nedlukket grundet vedligehold. Transportkunder, der ventes at modtage gas fra Entry Nybro i denne periode, vil blive kontaktet af Energinet.dk.

I perioden den 5. september 2006, kl 06:00 til 6. september 2006, kl. 12:00 vil Ellund-grænsen være lukket, grundet vedligehold i BEB’s system. Transportkunder, der har kapacitet på Exit Ellund, skal nominere normalt, men vil blive skåret af BEB i matchingen i det omfang kapaciteten i BEB's system ikke er til rådighed.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.