Gå til hovedindhold

Den danske Smart Grid-indsats kortlagt

Publiceret d. 27.1.2011 11.56
Projektkatalog opsummerer arbejdet med at opbygge fremtidens intelligente elsystem.

Koordinationsudvalget for Fremtidens Elsystem, som er et samarbejdsorgan mellem Dansk Energi og Energinet.dk med deltagelse af Syd Energi, Tre-For og Dong Energy, har udgivet et projektkatalog, der opsummerer elforsyningens indsats med at udvikle og demonstrere et intelligent elsystem, det såkaldte Smart Grid.

Se projektkataloget her

Læs Smart Grid-rapporten fra Energinet.dk og Dansk Energi her

Læs om test af verdens største intelligente elsystem her

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.