Gå til hovedindhold

Den nye markedsrapport

Publiceret d. 29.7.2010 14.14
Etableringen af det nye systemansvarlige selskab Energinet.dk medfører, at de hidtidige markedsrapporter, udgivet af Eltra og Elkraft System, fremover udgives som en samlet markedsrapport.

Dette sker fra og med august 2005-udgivelsen. August- og september-versionerne vil dog stort set kun være en sammenlægning af de tidligere seperate markedsrapporter. Med oktober-versionen vil markedsrapporten udkomme i en ny version. Indhold og layout vil i den forbindelse gennemgå en revision.

Markedsrapport for august 2005
(750 kb, PDF)
Har du spørgsmål til markedsrapporten, kan du kontakt Ulrik Møller på tlf. 76 22 40 00 eller e-mail ulm@eltra.dk

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.