Gå til hovedindhold

Det betyder de nye solcelleregler for dig

Publiceret d. 26.11.2012 08.48
Af 467;#Lene Dalsgaard Nielsdatter
Partierne bag Folketingets energiforlig lavede torsdag den 15. november 2012 nye regler for solcelleanlæg. Læs her hvilke konsekvenser de får.

Hvad betyder de nye solcelleregler, som partierne bag energiforliget vedtog midt i november, for borgere, der allerede har sat solcelleanlæg op? Hvad betyder reglerne for borgere, der er ved at få et anlæg? Og hvad betyder reglerne for borgere, der i fremtiden ønsker at installere et solcelleanlæg?

Energinet.dk administrerer reglerne for solcelleanlæg. Læs mere om konsekvenserne af de nye regler her 

 

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.