Gå til hovedindhold

Digitalt udbudssystem indføres pr. 1. september

Publiceret d. 19.8.2014 06.42
Registrer dig allerede nu

​Pr. 1. september 2014 vil hovedparten af Energinet.dk’s udbudsforretninger blive håndteret gennem et elektronisk udbudssystem – leveret af EU-Supply.

 

For at være på forkant med de kommende udbudsforretninger anbefaler Energinet.dk, at tilbudsgivere allerede nu registrerer sig i systemet. Vær opmærksom på, at tilbudsgiver kun skal registre sig én gang i systemet – dog kan der løbende oprettes og lukkes brugere.
 
Det er gratis for tilbudsgivere at anvende systemet til udbudsforretninger. Det kræver blot, at tilbudsgiver registrerer sig. Registreringen sker på følgende måde:
• klik her
• Klik på ”online registrering”
• Udfyld de efterspurgte informationer
 
Skulle der være udfordringer med registreringen, er der mulighed for teknisk support ved:
• E-mail:  Support@eu-supply.com
• Telefon:  +45 70 20 80 14
 
Det digitale udbudssystem indføres med henblik på at indfri det nye udbudsdirektivs krav om digitaliserede processer, ligesom Energinet.dk ønsker at gøre det nemmere for tilbudsgiver at deltage i udbudsforretninger.

 
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.