Dong Energy betaler høj pris for fusion | Energinet

Dong Energy betaler høj pris for fusion

Publiceret d. 29.7.2010 14.05
Det siger Anders Eldrup til Nyhedsmagasinet OmEnergi.

Topchefen for det nye og dominerende danske energiselskab, Anders Eldrup, ser frem til at skulle bytte store mængder naturgas med andre europæiske markeder som led i EU's betingelser for at acceptere Dongs opkøb af Elsam, Energi E2, Nesa, Frederiksberg Forsyning og dele af Københavns Energi. Alligevel finder han, at prisen er ude af proportion med fusionens størrelse.

- Vi er nok det selskab i Europa, der er mest undersøgt af konkurrencemyndighederne. (…) Efter min mening har der aldrig været noget at komme efter, siger Anders Eldrup til Energinet.dk's eksterne blad, Nyhedsmagasinet OmEnergi, som er på gaden med et nyt nummer.

Læs hele interviewet i Nyhedsmagasinet OmEnergi nr. 3

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.