Gå til hovedindhold

Elbas i Vestdanmark fra april 2007

Publiceret d. 29.7.2010 14.02
Præcisering: Energinet.dk indfører handel tæt på driftstimen i Vestdanmark fra primo april 2007
I forbindelse med gårsdagens nyhed om, at der den 25. september indføres Elbas på Kontek, skrev vi, at der indføres Elbas i Vestdanmark i forbindelse med, at et nyt driftplanlægningsværktøj tages i brug. Det er ikke rigtigt. Det er besluttet at fremskynde indførelsen af Elbas i Vestdanmark, således at aktørerne fra begyndelsen af april 2007 kan handle indtil 1 time før leveringen af strømmen.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.