Gå til hovedindhold

Elbiler og brændselsceller som ForskEL-topscorere

Publiceret d. 26.8.2010 08.32

Konsortierne EDISON (elbiler) og HotMEA (brændselsceller) scorer tilsammen næsten halvdelen af de PSO-midler på 130 mio. kr., som Energinet.dk næste år fordeler til udvikling af teknologier til miljøvenlig elproduktion.

Desuden er projekter i kategorierne Brint / brændselsceller og Affald / biomasse stærkt repræsenteret i det ForskEL-program for 2009, som Energinet.dk's bestyrelse godkendte torsdag.

Læs mere om fordelingen af de 130 mio. kr. og se plan for udmøntning af indsatsområderne i ForskEL-programmet i dokumenterne nedenfor.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.