Gå til hovedindhold

Elprisen steg i september

Publiceret d. 5.10.2010 09.18
Lav vandstand i Norden presser elprisen op

Fra august til september steg elprisen i hele Norden på grund af meget lav vandstand i de nordiske vandmagasiner. Magasinerne er nu kun på 70 pct. af kapaciteten, sidste år på samme tid var fyldningsgraden 85 pct.

Elprisen i Vestdanmark var i september således i gennemsnit 37,1 øre pr. kilowatt-time mod 32,2 øre august. I Østdanmark var prisen 38,1 øre pr. kilowatt-time i september mod 35,2 øre i august.

Yderligere oplysninger
Nicolaj Nørgaard Petersen, markedschef, Energinet.dk, tlf. 2333 8705

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.