Gå til hovedindhold

Energidatabanken skruer op for kommunikationen

Publiceret d. 17.6.2016 09.56
I dag, fredag d. 17. juni 2016, lancerer energidatabank-projektet en ny hjemmeside. Med hjemmesiden skruer Energinet.dk op for kommunikationen og dialogen i projektet, der skal sikre let adgang til data om energi.
Energinet.dk arbejder på at skabe en lettilgængelig platform til deling af energidata. Første leverance er en fuldt funktionsdygtig betaversion af energidatabanken i juni 2017.

Men indtil da gennemgår projektet en lang række faser, så som udbud, leveran-dørvalg, udvikling og test. For at skabe en mere åben og dialogorienteret kanal for tilblivelsen af energidatabanken, har projektet i den seneste tid arbejdet på en ny projekthjemmeside.

Og nu er den her: www.energidatabank.dk
Hvad kan du se frem til?
Frem til lanceringen af energidatabankens første version i sommeren 2017, vil projektet bringe nyheder eller opdateringer fra projektet, samt diverse temafeatures om eksempelvis datamodenhed og disruption i energibranchen. 

- Vi håber, at vores nye projekthjemmeside vil bidrage til åbenhed og dialog om tilblivelsen af energidatabanken. Fejler vi, så fortæl os det straks. Lykkes vi, så hjælp os med at invitere andre ind i samtalen, siger Hanne Storm Edlefsen, sty-regruppeformand i energidatabank-projektet og afdelingsleder i Energinet.dk’s afdeling for energianalyse.

Samtidig med projekthjemmesiden lancerer energidatabanken også en ny LinkedIn-side. Følger du siden, får du nyheder fra projektet direkte ind i dit LinkedIn-feed.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.