Gå til hovedindhold

Energiforskningskonference 2014

Publiceret d. 8.4.2014 11.02
Danmark i front på energiområdet – ambitioner og muligheder

​Dette års fælles konference for de danske energiforskningsprogrammer holdes onsdag den 18. juni 2014 i ToRVEhallerne i Vejle. På konferencen vil klima-, energi- og bygningsminister Rasmus Helveg Petersen holde et indlæg  og samtidig overrække prisen til årets ForskEL-projekt.
 
Deltagerne kan også høre om, hvordan de søger støtte til forskning, udvikling, demonstration og markedsmodning af nye teknologier og grønne løsninger og møde andre potentielle ansøgere, projektpartnere, skabe netværk og lave aftaler. Endelig er der mulighed for at besøge energiforskningsprogrammernes infostande og få sparring på projektidéer, ansøgning, tidsfrister m.m.

Frist for tilmelding til Energiforskningskonferencen er den 10. juni 2014. 
Program   Printervenlig   Skærmvenlig 

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.