Gå til hovedindhold

Energinet.dk åbnede dørene på vid gab

Publiceret d. 29.7.2010 14.15
Energinet.dk markerede fredag den 26. august over for omverdenen, at det nye statsejede systemansvarlige transmissionsselskab for el og gas nu er juridisk stiftet.

Det skete ved en velbesøgt reception i Infocentret ved selskabets hovedsæde i Skærbæk ved Fredericia for samarbejdspartnere, forretningsforbindelser og venner. Receptionen fejrede samtidigt Energinet.dk's adm. direktør, Peder Ø. Andreasen, der fyldte 50 år for nyligt.

På billedet modtager han direktørkredsens og den tidligere ledergruppes gave af markedsdirektør Lene Sonne.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.