Gå til hovedindhold

Energinet.dk-dag i Aarhus

Publiceret d. 20.9.2011 14.23
Den 27. oktober inviterer Energinet.dk til seminar på Scandinavian Congress Centre i Aarhus.

Fra strategi til virkelighed - en TSO viser vejen mod en vindbaseret fremtid.
Det europæiske energisystem undergår for tiden store forandringer, hvilket skaber store og vigtige udfordringer. På en seminar-dag i Aarhus sætter Energinet.dk spot på disse udfordringer ud fra emnerne: transmission, fleksibilitet og Smart Grid.

Læs mere om Energinet.dk-dagen (på engelsk) 

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.