Gå til hovedindhold

Energinet.dk ejer nu de regionale eltransmissionsnet

Publiceret d. 21.8.2012 08.12
I går den 20. august overtog Energinet.dk formelt de regionale højspændingsnet i Danmark for en samlet købesum på 5,709 mia. kr.

Med handlen er Energinet.dk nu ejer af hele det danske eltransmissionsnet, såvel nettet på det højeste spændingsniveau (400 kilovolt) som nettet på det næsthøjeste spændingsniveau (132 og 150 kilovolt).

Handlen er indgået med virkning fra den 1. januar i år.

Læs mere om handlen her.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.