Gå til hovedindhold

Energinet.dk får Danmarks første PAS 55-certificering

Publiceret d. 15.8.2014 06.49
Energinet.dk har fået Danmarks første PAS 55-certificering. Nu har alle Energinet.dk’s el-anlæg papir på, at de opfylder kravene i standarden.
 
Kulminationen på tre et halv års hårdt arbejde kom onsdag den 13. august 2014. Da modtog Energinet.dk’s teknisk direktør Torben Glar Nielsen beviset på, at Energinet.dk’s el-anlæg nu er certificeret efter PAS55-standarden. Diplomet blev overrakt af Peter Glaholm fra certificeringsfirmaet Lloyd’s Register.
 
PAS 55 er en standard for god strategisk håndtering af en virksomheds fysiske anlæg. Energinet.dk er den første virksomhed i Danmark, der modtager PAS 55-certificeringen. 
 
Billedtekst: Peter Glaholm fra Lloyds overrækker Teknisk Direktør Torben Glar Nielsen beviset på at Energinet.dk’s el-anlæg nu er certificeret efter PAS 55 standarden.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.