Gå til hovedindhold

Energinet.dk får ny hjemmeside

Publiceret d. 15.9.2010 12.21
Onsdag den 15. september 2010 lancerer Energinet.dk en ny hjemmeside. Der kan derfor opstå lejlighedsvise driftsforstyrrelser i tidsrummet omkring kl. 16.

Energinet.dk's hjemmeside har fået ny struktur og nyt design. Det betyder, at eventuelle links direkte ned i strukturen ikke længere vil virke fra 15. september 2010, ligesom abonnementer på siderne skal fornyes. 

Vi håber dog, at vores brugere vil opleve den nye hjemmeside som mere overskuelig og brugervenlig. 

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.