Gå til hovedindhold

Energinet.dk gør det nemmere for gaskunderne

Publiceret d. 2.9.2010 10.59
Gasmarkedets transportkunder kan nu finde hinanden via Energinet.dk’s nye liste.

Hvem er Energinet.dk’s transportkunder på gasområdet? Det fremgår nu af en liste her på hjemmesiden. Det har været et ønske fra både kunder og øvrige interessenter at få et overblik over, hvem der er registreret på naturgasmarkedet som transportkunder i Danmark.

Balanceansvarlige elkunder, som har samme relation til Energinet.dk som transportkunderne på gasområdet, har længe haft en side, hvor de har kunnet finde hinanden.

Energinet.dk’s transportkunder vil nu ud fra denne liste lettere kunne finde og kontakte hinanden forud for eksempelvis transaktioner på ”Gas Transfer Facility” – GTF. Hidtil har kunderne blot annonceret deres ønskede salg eller køb af gas via Energinet.dk’s Bulletin Board, som er gasområdets ”Blå avis”.

Du kan se listen over transportkunder her.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.