Gå til hovedindhold

Energinet.dk holder workshop om analyseforudsætninger

Publiceret d. 20.12.2013 13.34
Energinet.dk holder 4. februar 2014 workshop for folk i energibranchen om Energinet.dk's analyseforudsætninger 2014.
 
Forudsætningerne ligger til grund for Energinet.dk's analyser af projekter, el- og gassystemet og omhandler blandt andet forventningerne om den fremtidige vindkapacitet, udviklingen i elforbruget, status for udlandsforbindelser, gasforbrug og udbygninger osv. 
 
En gang årligt opdaterer Energinet.dk forudsætningerne. Inden offentliggørelse i april/maj er der workshop med mulighed for at se, diskutere og kommentere forudsætningerne.
 
Mødet foregår i Energinet.dk's afdeling i Ballerup. Du finder invitationen her.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.