Energinet.dk inviterer til konsortium workshop | Energinet

Energinet.dk inviterer til konsortium workshop

Publiceret d. 29.7.2010 13.42
Fredag den 15. juni, dagen efter den store årlige Energiforskningskonference Forsk2007, afholder Energinet.dk en konsortium workshop på Hotel Legoland i Billund.

Workshoppen skal medvirke til at forbedre og forankre partnerskaberne bag efterårets konsortium-ansøgninger til ForskEL 2008 programmet.

Et konsortium er ikke blot en sammenstilling af relevante partnere i et spændende projekt – der skal også være forventninger til et fremtidigt samarbejde, aftaler om immateriel-rettigheder og planer for fælles udnyttelse af den nye teknologi, som udgør kernen i konsortium-samarbejdet.

Dette kan du komme til at lære meget mere om – og i samme ombæring lære Energinet.dk noget. Workshoppen er fokuseret på konsortium-dannelse i praksis, med indlagte øvelser og feed-back til ForskELs koordinatorer.

Fristen for tilmelding er sat til torsdag den 7. juni, og de ca. 30 pladser tildeles efter først til mølle princippet.

Spørgsmål, svar og tilmelding til Programkoordinator Lise Nielson, lni@energinet.dk, tlf. 7622 4529.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.