Gå til hovedindhold

Energinet.dk inviterer til seminar om elmarkedet

Publiceret d. 29.7.2010 13.54
Seminar for markedsaktører om diverse aktuelle elmarkedsemner.

Onsdag den 28. marts holder Energinet.dk seminar om elmarkedet, hvor aktuelle emner vil være til debat.

På dagsordenen er bl.a. resultatet af harmoniseringen af de øst- og vestdanske forskrifter, markedskoblingen over den dansk-tyske grænse og resultatet af Nordels forslag til harmoniseret balanceafregning.

Energinet.dk inddrager løbende markedets aktører i udviklingen af elmarkedet, for at virksomheden og markedsaktørerne sammen kan diskutere konkrete idéer, ønsker og kommentarer til markedssituationen, og for at give aktørerne mulighed for at stille konkrete forslag, der kan blive inddraget i forhold til vores egne udviklingsidéer og analyser.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.