Gå til hovedindhold

Energinet.dk leverer nu lånte markarealer tilbage

Publiceret d. 21.9.2012 14.08
Omkring en fjerdedel af de lodsejere, der har lagt arealer til det nye gasrør fra Egtved til Ellund ved den tyske grænse, har fået deres marker tilbage samt udbetalt erstatning.

Mens der i Sønderjylland endnu er fuld gang i arbejdet med at dække den 94 km gasledning fra Egtved til grænsen til, kan man på den nordlige del af strækningen kun se, hvor gasrøret ligger på de gule standere med røde toppe.

På denne del af strækningen er Energinet.dk i fuld gang med at aflevere de udlånte markarealer tilbage til de 230 lodsejere, der har lagt jord til anlægsarbejdet.
Når røret er dækket med jord, reetableres arealerne. Derefter afleverer chefkonsulent Jørn Hougaard Sørensen fra Energinet.dk, som er ansvarlig for naboret og arealforhold på Ellund-Egtved forbindelsen, de udlånte arealer.

 Læs mere i Ellund-Egtved Nyhedsbrev

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.