Gå til hovedindhold

Energinet.dk offentliggør PIO-rapport 2014

Publiceret d. 30.6.2015 13.54
Energinet.dk udgiver årsrapport for Program for Intern Overvågning, PIO, 2014.
Energinet.dk varetager forskellige samfundsopgaver. Som et led i at sikre, at opgaverne bliver udført korrekt - at der er styr på fortrolige informationer, at medarbejderne behandler oplysninger korrekt, at omverdenen får korrekt og rettidig information mv. – bliver der hvert år lavet en rapport for Program for Intern Overvågning.
 
- Vi foretog intern audit i 20 afdelinger i 2014, og vi fandt ikke væsentlige afvigelser, siger Lene Ritz, afdelingsleder i Energinet.dk.
 
Du finder den 16 sider lange PIO-rapport for 2014 her. (i højre side under Læs mere)
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.