Gå til hovedindhold

Energinet.dk offentliggør PIO-rapport 2015

Publiceret d. 30.5.2016 15.59
Årsrapport for Program for Intern Overvågning har ikke har fundet væsentlige afvigelser i årets audit.
Energinet.dk varetager på samfundets vegne en række opgaver, og som led i at sikre, at adgangen til el- og gasnettet sker på ikke diskriminerende vilkår, udarbejder Energinet.dk ifølge bekendtgørelserne om Program for intern overvågning på el- og gasområdet hvert år en PIO-rapport. Rapporten gennemgår de ni lovbestemte områder, bl.a. håndtering af forretningsmæssigt følsomme oplysninger, lige adgang til el- og gasnet, habilitet  mv.
Der er ikke fundet væsentlige afvigelser i årets audit af PIO.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.