Gå til hovedindhold

Energinet.dk offentliggør opdaterede analyseforudsætninger

Publiceret d. 7.6.2016 10.51
Energinet.dk er klar med et opdateret sæt af analyseforudsætninger for perioden 2016 til 2040
Energinet.dk opdaterer hvert år de centrale sæt af antagelser om udviklingen i fremtidens energisystem, som udgør Energinet.dk’s analyseforudsætninger.
 
Analyseforudsætningerne danner grundlag for en lang række analyser, rapporter og budgetlægningen i Energinet.dk. Blandt andet er analyseforudsætningerne grundlaget for beregningerne til dette års miljørapportering.
 
Udkastet til analyseforudsætningerne blev præsenteret og behandlet på en dedikeret workshop i Ballerup den 1. april 2016, og var herefter i høring fra den 8. april 2016 til den 21. april 2016.
 
Hovednotat, regneark med tabeller og figurer, baggrundsnotater samt øvrigt materiale vedrørende Energinet.dk’s analyseforudsætninger findes alle på siden om analyseforudsætninger.
 
Energinet.dk planlægger desuden at offentliggøre udfaldsrum til analyseforudsætningerne hen over sommeren.

 

Denne nyhed er overført fra en tidligere hjemmeside og visse links virker derfor ikke længere. For yderligere information, find emnet via forsiden.

 

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.