Energinet.dk’s rating upåvirket af finanskrise | Energinet

Energinet.dk’s rating upåvirket af finanskrise

Publiceret d. 29.7.2010 13.10

Som følge af situationen på de finansielle markeder har Standard and Poor's valgt at opdatere analyserne på de virksomheder, de rater. Analyserne har ekstra fokus på det likvide beredskab i virksomhederne.

Energinet.dk valgte i begyndelsen af oktober at indgå en committed låneramme – en langsigtet kassekredit - med Nordea på 400 mio. kr. Denne låneramme sam-men med Energinet.dk’s adgang til genudlån via Danmarks National Bank betyder, at Standard and Poor's ikke har nogen form for bekymringer omkring Energinet.dk' rating.
 
Læs mere om Energinet.dk’s rating her

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.