Gå til hovedindhold

Energinet.dk sender ny hjemmeside i udbud

Publiceret d. 14.9.2015 06.28
Invitation til prækvalifikation
Energinet.dk sætter nu gang i en udbudsproces omkring en ny hjemmeside til Energinet.dk. Før tilbudsgivere kan afgive tilbud, skal de først prækvalificeres. Derfor inviterer Energinet.dk nu til prækvalifikation på opgaven.
 
Frist for ansøgning om prækvalifikation er den 28. september.
 
Ansøgningen sker via den europæiske udbudsportal, TED, men du kan også finde det her.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.