Gå til hovedindhold

Energinet.dk sender reserveforsyningen på Læsø i udbud

Publiceret d. 10.10.2014 10.52
Læsø er i normal drift elektrisk forbundet med Jylland via et søkabel og forsynes normalt helt herigennem. Ved udfald på søkablet skal Læsø kunne forsynes sikkert med el fra elproduktionsanlæg placeret på Læsø.
​Udbuddet sker for at sikre også den fremtidige reserveforsyning på Læsø. Udbuddet skal ses som et led i opfyldelse af Energinet.dk's strategi om fortrinsvist at anvende markedsbaserede metoder ved indkøb af systemydelser.
 
 
Frist for at afgive tilbud er 17. november 2014, øvrige datoer fremgår af udbudsmaterialet, som du finder til højre.
 
For kommentarer eller spørgsmål til udbudsmaterialet, kontakt Gert Elze, gee@energinet.dk
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.