Energinet.dk søger leverandører af systemtjenester til Bornholm | Energinet

Energinet.dk søger leverandører af systemtjenester til Bornholm

Publiceret d. 29.7.2010 14.04
For at kunne opretholde forsyningssikkerheden i det bornholmske elsystem har Energinet.dk fra 1. december 2006 brug for leverandører af systemtjenester.

Systemtjenester er reserver og regulerkraft, som bruges til at sikre balancen mellem elforbrug og elproduktion i det danske elsystem og kvaliteten af den el, der leveres til forbrugerne.

Energinet.dk har oprettet et kvalifikationssystem for virksomheder, der ønsker at komme i betragtning som leverandører. Blandt de virksomheder, der optages på listen over kvalificerede leverandører, vil Energinet.dk udvælge dem, der anmodes om at give tilbud. 

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.