Gå til hovedindhold

Energinet.dk søger testpiloter til gasprisguide

Publiceret d. 5.2.2013 10.31
Af 581;#Jesper Nørskov Rasmussen

Mellem 15. marts og 1. maj 2013 får alle gasforbrugere i Danmark et brev fra klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard.

Han skriver for at gøre opmærksom på nye regler, der skal sikre større gennemsigtighed på markedet, samt at forbrugerne kan vælge gasleverandør.

Allerede i dag findes hjemmesiden www.gasprisguiden.dk. Her kan husejere, virksomheder mv. finde oplysninger om gasprodukter og priser.

Forventer mange besøgende på gasprisguiden

Energinet.dk forventer meget mere trafik på hjemmesiden, når gaskunderne får brevet.
 
Her bliver de gjort opmærksomme på mulighederne for at sammenligne priser og produkter – eksempelvis om de ønsker at binde sig til en fast pris i 3, 6 eller 12 måneder eller følge de svingende børspriser.

Eller om en pris indeholder en introduktionsrabat, der udløber efter et stykke tid, eller om der er andre fordele med i pakken, eksempelvis benzinkort med rabat.

Brug for input fra brugerne

Derfor er der brug for at forbedre Gasprisguiden: Giver siden overblik? Er der for mange informationer? Eller for få? Hvad mener du?

Hvis du vil være med til at teste hjemmesiden, så tilmeld dig her.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.