Energinet.dk støtter klimaet | Energinet

Energinet.dk støtter klimaet

Publiceret d. 29.7.2010 13.35
Klimaændringerne er blandt de vigtigste udfordringer, som verden står over for.

 Den erkendelse har medført, at Energinet.dk nu går aktivt ind i Miljøministeriet og Transport- og Energiministeriets kampagne "1 ton mindre", som har til formål at nedbringe udledningen af CO2 i atmosfæren.

Vi vil gerne bidrage til, at alle danskere gør en ekstra indsats for at reducere CO2-udledningen, siger adm. direktør Peder Ø. Andreasen. Han henviser i den forbindelse til, at virksomhedens nye domicil i Trekantområdet er bygget med tanke på energirigtighed og miljø. Bl.a. supplerer solceller i facaden bygningens strømforsyning.

Vil engagere medarbejderne
- Vi vil prøve at gøre klimaproblematikken synlig internt i Energinet.dk ved at engagere vores medarbejdere, så de går foran i indsatsen for at reducere CO2-udledningen, tilføjer Peder Ø. Andreasen.

Energinet.dk vil sætte fokus på kampagnen ved hjælp af interne og eksterne medier, ligesom der bliver tale om tiltag såsom gå-hjem-møder med fokus på klimaspørgsmålet.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.