Gå til hovedindhold

Energinet.dk udbyder reserveforsyning til Anholt

Publiceret d. 6.11.2015 07.25
Energinet.dk udbyder minimum 800 kW reserveforsyning til Anholt. Reserveforsyningen skal forsyne Anholt med el, når søkablet, der normalt forbinder Anholt elektrisk med fastlandet, er ude af drift.
Anholt er normalt elektrisk forbundet med Jylland via et søkabel. Reserveforsyningen skal sikre el til forbrugerne på Anholt, når søkablet er ude af drift. Derfor udbyder Energinet.dk minimum 800 kW reserveforsyning til Anholt.

Anholt har et maksimalt elforbrug på ca. 800 kW, som skal kunne dækkes af reserveforsyningsanlægget med N-1-sikkerhed i ø-drift.

Udbuddet sker som led i Energinet.dk’s strategi om fortrinsvist at anvende markedsbaserede metoder ved indkøb af systemydelser.

Frist for at afgive tilbud er 4. december 2015 kl. 12.00, øvrige datoer fremgår af udbudsmaterialet, som kan findes i menuen til højre.

For yderligere information eller spørgsmål til udbudsmaterialet, kontakt Peter Bruhn, pbu@energinet.dk.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.