Gå til hovedindhold

Energipolitisk Udvalg besøger Energinet.dk

Publiceret d. 29.7.2010 14.15
Folketingets Energipolitiske Udvalg (FEPU) og medarbejdere i Energistyrelsen har aflagt det nystiftede Energinet.dk et besøg i Skærbæk, hvor formand Niels Fog var vært.

Adm. direktør Peder Ø. Andreasen fortalte om selskabets hovedopgaver, mens markedsdirektør Lene Sonne og planlægningsdirektør Peter Jørgensen redegjorde for aktuelle udfordringer i Energinet.dk. Miljøsektionschef Kim Behnke orienterede desuden om planerne for Energinet.dk's F&U-indsats for PSO-midler.

De to gæster fra Energistyrelsen, vicedirektør Knud Pedersen og kommunikationskonsulent Tue Falbe-Hansen, ses her i snak med FEPU's formand, Eyvind Vesselbo (i midten) under besøget hos Energinet.dk i Skærbæk.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.