Gå til hovedindhold

Følg ENTSO-E's arbejde i nyt nyhedsbrev

Publiceret d. 2.12.2011 11.45
Energinet.dk's nye nyhedsbrev om ENTSO-E sætter fokus på de projekter og beslutninger, der har betydning for de danske aktører i elbranchen.

European Network of Transmission System Operators for Electricity er et bindende europæisk TSO-samarbejde med hovedsæde i Bruxelles.

 - Europæisk samarbejde er afgørende for at opnå effektive og velfungerende markeder samt sikre nødvendig udbygning af nettet, høj forsyningssikkerhed og integration af mere vedvarende energi, siger Lene Egeberg-Gjelstrup, der står bag det nye nyhedsbrev.

I nyhedsbrevet finder du information om vigtige europæiske projekter - med særlig fokus på at orientere danske aktører i tide, så der er mulighed for at få indflydelse på resultaterne bl.a. via officielle høringer og workshops.

 Se nyhedsbrevet her.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.