Gå til hovedindhold

Følg udviklingen på detailmarkedet for el

Publiceret d. 17.9.2015 08.15
Tirsdag den 15. september 2015 udgav Energinet.dk den første detail-markedsrapport for el. Detailmarkedsrapporten er et markedsoverblik bestående af relevante nøgletal og statistikker baseret på data fra DataHub.
Er du nysgerrig på, hvordan det går med udviklingen og konkurrencen på detailmarkedet for el? Så klik her og vær én af de første til at se Energinet.dk’s nye detailmarkedsrapport for el.

Energinet.dk arbejder løbende på at sikre en mere aktiv formidling af relevant detailmarkedsinformation til både elbranchen, myndigheder og andre aktører med interesse for detailmarkedet for el.

Detailmarkedsrapporten er et nyt markedsoverblik
Som led i dette arbejde udgiver Energinet.dk nu en ny detailmarkedsrapport for el. Detailmarkedsrapporten er et markedsoverblik bestående af relevante nøgletal og statistikker baseret på data fra DataHub.

Målet med rapporten er formidling af relevant markedsinformation fra detailmarkedet for el. Eksempler på nøgletal fra detailmarkedsrapporten er:

- Forbrugernes og elleverandørernes aktivitet i markedet (leverandørskift m.v.)
- Markedskoncentrationsindeks
- Nøgletal for netvirksomheders fremsendelse af måledata

Hent også udvalgte baggrundsdata
I tillæg til de viste nøgletal er der mulighed for at hente udvalgte baggrundsdata i excel-format, samt læse om de forudsætninger der ligger til grund for udtrækkene.

Detailmarkedsrapporten og datasæt vil henholdsvis blive udgivet og opdateret kvartalsvist på Energinet.dk’s hjemmeside.

Kontakt Mette Nymark Hansen (mmh@energinet.dk), hvis du har spørgsmål eller ændringsforslag til indholdet i rapporten.
Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.