Gå til hovedindhold

Folketinget vedtager nye solcelleregler

Publiceret d. 15.11.2012 13.08
Af 581;#Jesper Nørskov Rasmussen
Partierne bag Folketingets energiforlig har i dag lavet nye regler for solcelleanlæg. Du kan læse pressemeddelelsen fra klima-, energi- og bygningsministeriet her.

Læs hele pressemeddelelsen fra klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard her.

Energinet.dk administrerer reglerne for de borgere, der allerede har sat solcelleanlæg op eller ønsker at gøre det. Energinet.dk vil hurtigst muligt opdatere hjemmesiden og dermed give information om konsekvenserne af de nye regler.

Energinet.dk fik i 2017 ny hjemmeside. Alle nyheder publiceret på www.energinet.dk 2005-2016 kan læses her på hjemmesiden, men de kan mangle billeder, grafer, links mv. Nyheder fra arkivet kan derfor se anderledes ud, end da de oprindeligt blev publiceret. Vi beklager de tilfælde, hvor manglende links, grafer mv. virker meningsforstyrrende.